van Dam Voedings-en Dieetadvies

Werkwijze

Werkwijze

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid gesprek, waarin we ziekte- dieetgeschiedenis en verwachtingen uitgebreid bespreken. Samen brengen we uw voedingsgewoonten, leefomstandigheden, klachten en doelen in kaart.

We bespreken waar u een gezondheidsvoordeel kunt behalen. In overleg komen we tot een voedings- of dieetadvies. Eventueel maken we ook een aanvullend beweegprogramma.

In de volgende consulten begeleiden wij u in het vertrouwd raken met uw nieuwe relatie met voeding. We passen eventueel het voedingsadvies aan en we werken aan de gestelde doelen.

Specialisatie

Ons doel is de voeding zodanig af te stemmen dat het een positieve invloed heeft op de gezondheid en leefkwaliteit van onze cliënten. Verkeerde voeding staat vaak in verband met gezondheidsklachten. Daarom worden adviezen vaak vergoed, zie vergoedingenlijst.

In mijn praktijk adviseer ik mensen in bepaalde situaties supplementen te gebruiken zoals vitamines, mineralen, probiotica (zijn goede darmbacteriën), essentiële vetzuren(visolie) of kruiden.