van Dam Voedings-en Dieetadvies

Persoonlijk

In 2008 is Van Dam Voedings- en Dieetadvies opgestart door Elly van Dam. Met ingang van 1 januari 2021 neemt Suzanne Meijssen Van Dam Voedings- en Dieetadvies over, na 1,5 jaar gewerkt te hebben in de praktijk en gaat Elly van Dam met pensioen. Wel zal Elly de komende tijd op de achtergrond aanwezig blijven voor een soepele overgang. 

Suzanne Meijssen  Als diëtist bij van Dam Voedings- en Dieetadvies houd ik mij bezig met het persoonlijk begeleiden van mensen richting een gezond voedingspatroon en gezonde leefstijl.

Volwaardige en gezonde voeding heeft positieve invloed op het lichaam en de gezondheid. Zo kan gezonde voeding bijdragen aan het voorkomen van bepaalde chronische leefstijlaandoeningen, zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden zoveel mogelijk gericht op het inzetten van voeding als medicijn.

In de praktijk begeleid ik met veel plezier en enthousiasme mensen die met behulp van een aanpassing van het huidige voedingspatroon en/ of de huidige leefstijl gezonder willen leven en lichamelijke aandoeningen willen verminderen of voorkomen. Ook kom ik graag meer te weten over de reden waarom mensen eten zoals ze eten en waarom het niet altijd vanzelfsprekend is om het huidige voedingspatroon en de leefstijl te veranderen.

In mijn persoonlijke begeleiding richt ik mij samen met jou op het bereiken van passende, haalbare doelen, stapje voor stapje. Hierbij staat genieten centraal!